ALLES VOOR UW TUIN. VAN VERANDA'S TOT OVERKAPPINGEN TERASSENEXPERT.NL PROFESSIONELE OFFERTE AANVRAGEN PERGOLA'S DOOR HEEL NEDERLAND, DUITSLAND EN BELGIË TERASSENEXPERT.NL KWALITATIEVE OFFERTE AANVRAGEN GOEDKOOPSTE ZONWERINGEN DOOR HEEL NEDERLAND, DUITSLAND EN BELGIË TERASSENEXPERT.NL OFFERTE AANVRAGEN PREMIUM OVERKAPPINGEN DOOR HEEL NEDERLAND, DUITSLAND EN BELGIË TERASSENEXPERT.NL OFFERTE AANVRAGEN

UW GARANTIE VOOR EEN KWALITATIEF VERANDA!

Bent u op zoek naar een passende veranda, pergola of carport? Dan bent u bij Terrassenexpert aan het juiste adres. Met ons uniek concept leveren wij maatwerk zonder extra kosten. In de webshop kunt u zelf bij de producten u maat tot op de cm nauwkeurig aangeven.  Wij hebben de nieuwste trends op het gebied van terrasoverkappingen. De materialen waar we mee werken hebben een lange levensduur en daarnaast is er de mogelijk om het in 2 kleuren aan te schaffen. Tevens zijn er overige opties zoals een zijwand of verlichting mogelijk.

 

EGBN 1

Een veranda bezorgt uw huis een MEERWAARDE.

U krijgt er een EXTRA LEEFRUIMTE bij.

Ook verkrijgbaar met SFEERVERLICHTING.

 

CONCEPT en Maatwerk zonder extra kosten.

Onze mogelijkheden voor de realisatie van  veranda’s zijn vrijwel eindeloos. Op basis van uw wensen en verwachtingen ontwerpen wij een veranda of oranjerie die naadloos aansluit bij uw woning en zich maximaal integreert als extra leefruimte voor elk seizoen. Alle stijlen zijn mogelijk in zowel aluminium, hout als een combinatie van materialen.

Wij nemen de volledige realisatie van uw veranda op ons. U kiest de graad van afwerking. Ook de plaatsing van airco, verwarming, elektriciteit en verlichting verlopen onder onze coördinatie.

Zou het niet zalig zijn als je elke dag van je tuin kan genieten in een mooie tuinkamer? Je nooit meer rekening hoeft te houden met de weersomstandigheden en je zelfs kan besparen op je verwarmingsfactuur? Of je nu kiest voor een tuinkamer, leefveranda, paviljoen, tuinkantoor of eerder je woonkamer of keuken wil uitbreiden, een veranda is steeds een meerwaarde voor je woning… Ze haalt licht in huis, creëert een buitengevoel en vormt een barrière tegen de winterkoude.

In de lente geniet je van de eerste zonnestralen, in de zomer koel je af te midden van mooie bloemen, planten en struiken. In de herfst heb je zicht op het prachtige kleurenspel van de bladeren en in hartje winter kijk je vanuit een behaaglijk warme ruimte uit op het sneeuwlandschap. 

Enkele voorbeelden van ons werk.
Terassenexpert.nl

Kom dan langs!

U kunt ook eenvoudig een bericht sturen door middel van het contactformulier. Wilt u liever direct een offerte aanvragen? Dat kan via de offertepagina op de website. Wij nemen in ieder geval zo snel mogelijk contact met u op.

+31 6 15605327 | +31 6 44922799 info@terrassenexpert.nl Esp 208, 5633AC Eindhoven