Overkapping

Overkapping

Thuis is de plek waar u het meest geniet. Een veranda geeft u niet alleen meer leefruimte, maar ook meer ruimte om lekker te genieten. Wat vindt u van een heerlijk ontbijtje in de ochtendzon? Of s’avonds naar een verlichte sterrenhemel kijken? Met een veranda van aluminium kunt u het hele jaar door genieten van het buitenzijn.

Een maatwerk veranda van terassenexpert zorgt voor extra leefruimte. Een ruimte die perfect bij uw huis past en die u volledig kunt samenstellen zoals u wilt. Wij bieden een grote keuze aan verschillende opties aan stijlen, kleuren en opties zoals led-verlichting, verwarming en zonwering.

Een veranda bezorgt uw huis een MEERWAARDE.

U krijgt er een EXTRA LEEFRUIMTE bij.

Ook verkrijgbaar met SFEERVERLICHTING.
CONCEPT en Maatwerk zonder extra kosten.

Onze mogelijkheden voor de realisatie van  veranda’s zijn vrijwel eindeloos. Op basis van uw wensen en verwachtingen ontwerpen wij een veranda die naadloos aansluit bij uw woning en zich maximaal integreert als extra leefruimte voor elk seizoen. Alle stijlen zijn mogelijk in zowel aluminium, hout als een combinatie van materialen.

Wij nemen de volledige realisatie van uw veranda op ons. U kiest de graad van afwerking. Ook de plaatsing van airco, verwarming, elektriciteit en verlichting verlopen onder onze coördinatie.

Zou het niet zalig zijn als u elke dag van uw tuin kunt genieten in een mooie tuinkamer? U nooit meer rekening hoeft te houden met de weersomstandigheden en u zelfs kunt besparen op uw verwarmingsfactuur? Of u nu kiest voor een tuinkamer, leefveranda, paviljoen, tuinkantoor of uw woonkamer of keuken wil uitbreiden, een veranda is steeds een meerwaarde voor uw woning. Het brengt licht in huis, creëert een buitengevoel en vormt een barrière tegen de winterkou.

In de lente geniet u van de eerste zonnestralen, in de zomer koelt u af te midden van mooie bloemen, planten en struiken. In de herfst heeft u zicht op het prachtige kleurenspel van de bladeren en in hartje winter kijkt u vanuit een behaaglijk warme ruimte uit op het sneeuwlandschap.

overkapping_uberdachung
Video afspelen
Video afspelen

De beste kwaliteit, goede service en snelle levertijd!

Glazen
balkondiensten

Als TERRASSEN EXPERT Glasbalkonsystemen, Glasbalkonoplossingen voor verschillende woningen en Glasscheidingsoplossingen...

Glazen
veranda

Bent u op zoek naar een passende veranda, pergola of carport? Dan bent u bij Terrassenexpert aan het juiste adres.

Pergola

Een pergola is, anders dan een terrasoverkapping, een losstaande constructie voor het blokkeren van zon, wind en regen.

Screen

Verandasystemen zijn vaak de voorkeursstructuren om gasten te ontvangen en een rustruimte te creëren.

Smeedijzeren balustrade

Smeedijzeren kunst wordt al vele jaren actief gebruikt op alle gebieden van ons leven. Veel producten worden gemaakt van smeedijzer,

Smeedijzeren deursystemen

Smeedijzeren deuren zijn deursystemen gemaakt met smeedijzeren kunst. Smeedijzeren deurontwerpen, die een zeer breed toepassingen...

Hekwerk

De materialen die we gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit en meest betrouwbaar. Je moet je hier prettig bij voelen.

Paneelomheining

Paneelomheining is een product met centrale draadomheining dat grensstelling en beveiliging biedt in omheiningssystemen voor...

Privé Verlichte Pergola

Een pergola is, anders dan een terrasoverkapping, een losstaande constructie voor het blokkeren van zon, wind en regen.

Zip Gordijn

Als TERRASSAN EXPERT bieden wij verkoop-, installatie- en reparatiediensten aan van buitengordijnen en andere zonweringsystemen.

Lamellendak

Het paneeldakmodel, dat Smart Roof System wordt genoemd, is een technisch wonder dat kan worden bestuurd met een afstandsbediening.

Pop-up Zonwering

Thuis is de plek waar je het meest geniet. Een veranda geeft je niet alleen meer leefruimte maar ook meer ruimte om lekker te genieten.

Vul het formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

nl_NLNederlands