Pergola

Terrassen Expert Pergola 4
Terrassen Expert Pergola

De pergola is een prachtige aanvulling op iedere buitenruimte. Een pergola kan worden gedefinieerd als een vrijstaande overkapping of een overeenkomstige structuur die verbonden is aan een huis. Een pergola biedt diepte aan uw tuin. Deze constructie bestaat doorgaans uit latten en hoge palen in de tuin. Ze kan bovendien dienst doen als zonwering, zodat u ook op de warme zomerdagen lekker buiten kunt zitten.

Naast het blokkeren van de zon, biedt de moderne pergola nog veel meer voordelen. Zo kan het tevens dienen als middel tegen wind en regen. Maar ook is een pergola het perfecte middel voor privacy in de tuin. Kunt u bijvoorbeeld door inkijk van de buren niet optimaal genieten van het buiten zitten? Overweeg dan een pergola.
Terrassen Expert Pergola 1
Terrassen Expert Pergola 3

Een pergola is bovendien niet meer hetzelfde als vroeger. Mede door innovatie zijn sommige pergola’s omgevormd tot luxe constructie waarbij u niets van binnenshuis hoeft te verliezen. Pergola’s met elektriciteit, licht en verwarming zijn tegenwoordig overal te vinden. Het meubilair kan overigens bij deze types blijven staan, want door de sterke materialen bent u verzekerd van een kwalitatief goede pergola die door weer en wind blijft staan.