Paneelomheining

Paneelomheining

Wat is Paneelomheining?
Paneelomheining is een product met centrale draadomheining dat grensstelling en beveiliging biedt in omheiningssystemen voor perimeterbeveiliging. Paneelafrastering, het meest gebruikte product van perimeterbeveiligingssystemen, heeft een groot gebied in draadafrasteringssystemen met zijn gepuntlaste modulaire productiemodel.

Eenvoudige montage en demontage
Paneelomheining biedt veel gemak voor de gebruiker omdat het eenvoudig te monteren en demonteren is.

Brede kleuropties
Omdat ons product in alle rall-codes kan worden geproduceerd, biedt het u de kans om het te kiezen.

Compatibiliteit
Paneelafrastering is geschikt voor alle terreinomstandigheden met zijn montageapparaat op aarde en betonnen vloeren. Bovendien vervormt het niet bij slechte weersomstandigheden. We hebben enkele paneelomheining, dubbele paneelomheining, hoge veiligheidshekproducten.

Gebruiksgebieden
Tuinhekken – bruggen en snelwegen – parkhekken – veiligheidshekken rondom machines

Functies voor paneelomheining
Paneelafrastering, die verschilt van gaasafrasteringssystemen, kan eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd met zijn vaste structuur.
Het kan het meest geschikt worden gemaakt voor uw gebouwen door in meerdere maten te worden geproduceerd en in verschillende kleuren te worden geverfd.
De hoogte van het paneelhek ligt tussen de 50 cm en 250 cm.
Draadomheining gebruikt in paneelomheining grondstof is gegalvaniseerd en na productie geverfd met elektrostatische verf. Om deze reden roest het niet en vervormt het niet.

Paneelomheining Prijzen
De prijzen van paneelomheiningen variëren afhankelijk van het te gebruiken materiaal en de te gebruiken afmetingen. Neem nu contact met ons op voor uw bestellingen en verzoeken.

Vul het formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

nl_NLNederlands