Pop-up Zonwering

Pop-up Zonwering

Thuis is de plek waar je het meest geniet. Een veranda geeft je niet alleen meer leefruimte maar ook meer ruimte om lekker te genieten. Wat vind je van een heerlijk ontbijtje in de ochtendzon? Of s’avonds naar een verlichte sterrenhemel kijken? Met een veranda van aluminium kan je het hele jaar door genieten van het buitenzijn.
Een maatwerk veranda van terassenexpert zorgt voor extra leefruimte. Een ruimte die perfect bij jouw huis past en die je volledig kan samenstellen zoals jij wil. Wij bieden een grote keuze aan verschillende opties aan stijlen, kleuren en opties zoals led-verlichting, verwarming en zonwering.

Een zonwering houdt de zon tegen op dagen waar de zon te fel schijnt als u in uw veranda, pergola of overkapping zit. Zonweringen van terassenexpert zijn gemaakt met speciale stoffen zie zonwerend zijn. Hierdoor blijft het lekker koel in uw veranda. U kunt bij ons dit op maat laten snijden. Wij komen langs om het in te meten, wat trouwens gratis is. Na akkoord zullen wij een afspraak met u inplannen om de zonwering te installeren.

Een zonwering kan volledig automatisch of handmatig bediend worden.

Vul het formulier in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

nl_NLNederlands